Workshop Reiki I

Gun jezelf dan een dag om heerlijk behandeld te worden en de basishandelingen van Reiki te oefenen. Een Reiki behandeling laat je ontspannen en geeft je lichaam energie waardoor het zelfregulerende en zelfgenezende systeem gestimuleerd kan worden. Het mooie van Reiki is dat je het ten alle tijden kunt toepassen; op jezelf, op een ander en zelfs op afstand.

We beginnen de dag met korte theorie en vervolgens gaan we direct aan de slag met oefenen. Je gaat zowel op jezelf als op anderen oefenen.

Bij de initiatie eerste graad ontvang je een afstemming met symbolen die ervoor zorgen dat je de universele levensenergie kan overdragen en waarmee het kanaal voor de doorgifte van deze universele levensenergie gereactiveerd wordt.

In de namiddag krijg je de initiatie volgens de traditionele Usui methode.

Daarna gaan we vervolgens nog verder met oefenen. Aanbevolen wordt om thuis veel te oefenen door jezelf te behandelen en eventueel ook anderen.

De Usui-methode kent een drietal inwijdingen. De eerste, tweede en derde graad. De derde graad is de initiatie naar Reiki Master.

Deze workshop is een aanrader om met een vriend- of vriendinnen groep te doen. Na de workshop kun je dan geregeld met elkaar oefenen.

Indien er genoeg belangstelling voor is kunnen we één of meerdere oefenavonden organiseren. Zie Link


Een workshop om uitgebreid te oefenen, maar ook om de weldaad te ondergaan van een wel zeer bijzondere reiki behandeling.  

Informatie workshop 

De groep is klein zodat we allen de mogelijkheid krijgen om een uitgebreide behandeling te ondergaan en ook om deze te geven. We behandelen allen tegelijk en schuiven door naar andere posities. Op deze wijze komen alle posities aanbod.

Inhoud o.a.

  • kennismaking met Reiki en de achtergrond
  • oefenen 
  • lunch
  • initiatie eerste graad
  • reflectie & bezinning  

De workshop is onder begeleiding van Daniëlle. Zij werkt al met reiki sinds 1988 en is Reiki Master.

Locatie:                              Prinsengracht te Amsterdam

Datum en tijdstip:             ivm corona uitgesteld tot nader orde

Prijs:                                   € 100,-

Deelnemers:                      min. 4 / max. 6 personen

Doe je mee? neem dan contact op via info@energiebewustzijn.nl