Reiki II

We gaan er van uit dat je na je Reiki I initiatie veel hebt geoefend en het liefst ook dagelijks op jezelf Reiki hebt toegepast. Geadviseerd wordt om minimaal 6 maanden tussen de Reiki I en Reiki II initiatie te houden.

We beginnen de dag met herhaling van Reiki I en de opgedane ervaringen worden uitgewisseld. Daarna gaan we aan de slag met elkaar een behandeling te geven.

Na de lunch krijg je de initiatie volgens de traditionele Usui methode.

Bij de initiatie tweede graad ontvang je een afstemming met symbolen die ervoor zorgen dat je de universele levensenergie versterkt kunt overdragen. Ook leer je op afstand te behandelen en hoe je jezelf kunt behandelen op plaatsten waar je niet met je handen bij kunt. We werken ook met een geleide meditatie.

Daarna gaan we vervolgens nog verder oefenen en nabespreken. Aanbevolen wordt om thuis veel te oefenen door jezelf te behandelen en eventueel ook anderen.

Deze workshop is een aanrader om met een vriend- of vriendinnen groep te doen. Na de workshop kun je dan geregeld met elkaar oefenen.


Een workshop om uitgebreid te oefenen, maar ook om de weldaad te ondergaan van een wel zeer bijzondere reiki behandeling.  

Informatie workshop 

De groep is speciaal klein zodat we allen de mogelijkheid krijgen om een uitgebreide behandeling te ondergaan en ook om deze te geven. We behandelen allen tegelijk en schuiven door naar andere posities. Op deze wijze komen alle posities aanbod.

Inhoud o.a.

  • ervaringen uitwisselen
  • oefenen 
  • pauze
  • initiatie tweede graad
  • oefenen afstandbehandeling
  • reflectie & bezinning  

De workshop staat onder begeleiding van Daniëlle. Zij werkt al met reiki sinds 1988 en is Reiki Master.

Locatie:                              Prinsengracht te Amsterdam

Datum en tijdstip:             uitgesteld ivm corona tot nader orde

Prijs:                                   € 100,-

Deelnemers:                      min. 4 / max. 6 personen

Heb je interesse? Neem dan contact met mij op via info@energiebewustzijn.nl